Museet är  sommaröppet för allmänheten onsdagar och söndagar 6 juni t.o.m. 9 september, klockan 13-16.
Årets sommarutställning om Lars Gathenhielm och kaperiet kan beskådas under museets öppettider. Fri Entré.

Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar intresserade grupper och besökare varmt välkomna till museet.

Önskas guidning av museet är kostnaden 400 kr. + inträde 30 kr / person. Önskas kaffe och fralla tillkommer 50 kr. / person. Guidning av skolklasser 400 kr. Tag gärna kontakt med oss på telefon eller e-post för att diskutera upplägg.

Under hösten 2018 kommer vi åter att ha ett antal intressanta föredrag på torsdagskvällar i oktober och november. Första föredraget äger rum den 4 oktober. Aktuell lista för hösten 2018 kommer att nås via länken "Aktiviteter/Föredrag". Samtliga föredrag startar kl 19 i Båtmuseets lokaler, Hagards väg 1, Onsala.

Inträde till föredragen är 70 kr för medlemmar i föreningen, 90 kr för övriga. Betalningen inkluderar fika. Vi tar Swish.

Föredragen stöds av Kungsbacka kommun, Kultur och Fritid och av Sensus.

Ni är varmt välkomna!

nyheter

Öppettider och sommaraktiviteter 2018

Museet är sommaröppet för allmänheten onsdagar och söndagar  6 juni  t.o.m. 9 september, kl.13-16. Mer information finns under rubriken aktiviteter.

• Invigning av sommarutställningen  om Lars Gathenhielm ägde rum söndag den 6 juni kl. 13. Utställningen pågår 6 juni - 9 september.
  • Barn-och familjeaktiviteter söndagarna 10 juni, 22 juli och 19 augusti kl. 13-16. Inträde för barn 50 kronor.
  • Sommarpolitik i Onsala varje torsdagskväll på museet 28 juni - 16 augusti, kl 19-21.
  • Allsång 12 augusti kl. 16.
  • Kulturarvsdagen 8 september kl. 13-16.