Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar

våra medlemmar, sponsorer och alla besökare

En God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi vill också framföra ett varmt tack för det gångna året 2018!

Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar våra medlemmar, sponsorer och alla besökare

En God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi vill också framföra ett varmt tack för det gångna året 2018!

Styrelsen för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala önskar intresserade grupper och besökare varmt välkomna till museet.

För guidning av grupper (minimum 10 personer) och skolklasser är kostnaden 500 kr. + inträde 30 kr / person. Önskas kaffe och fralla tillkommer 50 kr. / person. Tag gärna kontakt med oss på telefon eller e-post för att diskutera upplägg.

"Bland kapare och skepp på Gathenhielms tid" - läs mer om en historisk resa för skolklasser .

Under våren 2019 kommer vi åter att ha ett antal intressanta föredrag på torsdagskvällar. Föredragsserien startat den 21 februari och avslutas den 4 april. Aktuell lista för våren 2019 kommer, när den är klar, att nås via länken "Aktiviteter/Föredrag". Samtliga föredrag startar kl 19 i Båtmuseets lokaler, Hagards väg 1, Onsala.

Inträde till föredragen 2019 är 80 kr för medlemmar i föreningen, 100 kr för övriga. Betalningen inkluderar fika. Vi tar Swish.

Ni är varmt välkomna!

Annons bussbolagen

nyheter

Viskväll den 16 december 2018.

Tyvärr har vi tvingats ställa in viskvällen som var planerad till den 16 december 2018.

Vi beklagar detta men hoppas vi kan återkomma med viskvällar nästa år.