Årsmöte

Läs protokollet från senaste årsmötet här:

Sida1

Sida2

Höstbrev 2020 samt lite höstläsning

Till alla våra medlemmar och sympatisörer!

Våra föredrag på torsdagskvällar får vi tyvärr flytta fram till våren. I stället har vi tagit fram ett digitalt alternativ i höst där vi lägger ut information om museet och intressanta artiklar väl värda att läsa på vår hemsida. Vi hoppas att du finner stort nöje av läsningen! Kanske vill du föra en dialog med någon av oss om artiklarna eller ha förslag på andra intressanta artiklar.

På museets hemsida (www.batmuseetonsala.se) finner du 4 länkar till 4 artiklar i ett första skede. Fler följer således. Har du synpunkter eller tillägg du vill göra till dessa, är vi tacksamma om du sänder dem tillvår mejladress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

1. Sjöfartsnäringen i Norra Halland.
  2. Törn ut, alla medlemmar på däck!
  3. Skonaren Isolda.
  4. Barkskeppet Elissa.

Vi uppmanar nu alla våra medlemmar med intresse för sjö, hav, fartyg och båtar, att dela med sig av egna upplevelser till sjöss och på land! Alla bidrag är välkomna till, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. allt från skrönor till dokumenterade skildringar. Förhoppningsvis kan detta forum utvecklas till att bli medlemmarnas och läsarnas eget forum och bidra till ett ännu mer levande museum.

För styrelsen
Ronny Tyrefelt Ordf.

Bildgalleri

Pictures of the Week 01
Pictures of the Week 02
Pictures of the Week 03
Pictures of the Week 04
Pictures of the Week 05
Pictures of the Week 06

Titta gärna på bilderna från museet.

Se mer

vuxenskolan

Museet samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan avseende föredrag, studie- och gruppbesök, konferenser m.m.