Besök

Båtmuseet i Onsala

Vi erbjuder guidade visningar till större och mindre grupper, skolklasser och föreningar. För ytterligare information och tider, priser etc. vänligen tag kontakt med oss på telefon eller e-post.

Följ oss på Facebook

Vårens föredrag, som inleds torsdag den 2 februari, finner du under rubriken aktiviteter

Öppettider 2017

Museet är sommaröppet för allmänheten fr.o.m. 6 juni  t.o.m. 27 augusti 2017.

Onsdagar kl. 12-16.

Torsdagar kl. 17-20.

Söndagar kl. 12-16.

Invigning av sommarutställningen äger rum den 6 juni kl. 16. Utställningen pågår juni - augusti.

Museet kommer att vara öppet för uthyrning lördagar under juni-augusti (ffa. med tanke på ev dop).