Presentation av museet

Ordföranden för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala, Ronny Tyrefelt, ger en presentation av museet. Vi hoppas den skall väcka intresse, och leda till att ni vid tillfälle kommer och besöker vårt museum.

Turistkanalen besökte museet

Öppettider och sommaraktiviteter 2018

Museet är sommaröppet för allmänheten onsdagar och söndagar  6 juni  t.o.m. 9 september, kl.13-16. Mer information finns under rubriken aktiviteter.

• Invigning av sommarutställningen  om Lars Gathenhielm ägde rum söndag den 6 juni kl. 13. Utställningen pågår 6 juni - 9 september.
  • Barn-och familjeaktiviteter söndagarna 10 juni, 22 juli och 19 augusti kl. 13-16. Inträde för barn 50 kronor.
  • Sommarpolitik i Onsala varje torsdagskväll på museet 28 juni - 16 augusti, kl 19-21.
  • Allsång 12 augusti kl. 16.
  • Kulturarvsdagen 8 september kl. 13-16.