Besök

Båtmuseet i Onsala

Vi erbjuder guidade visningar till större och mindre grupper, skolklasser och föreningar. För ytterligare information och tider, priser etc. vänligen tag kontakt med oss på telefon eller e-post.

Följ oss på Facebook

Vårens föredrag, som inleds torsdag den 2 februari, finner du under rubriken aktiviteter

Presentation av museet

Ordföranden för Båt- och Sjöfartsmuseet i Onsala, Ronny Tyrefelt, ger en presentation av museet. Vi hoppas den skall väcka intresse, och leda till att ni vid tillfälle kommer och besöker vårt museum.

Turistkanalen besökte museet

Öppettider 2017

Museet är sommaröppet för allmänheten fr.o.m. 6 juni  t.o.m. 27 augusti 2017.

Onsdagar kl. 12-16.

Torsdagar kl. 17-20.

Söndagar kl. 12-16.

Invigning av sommarutställningen äger rum den 6 juni kl. 16. Utställningen pågår juni - augusti.

Museet kommer att vara öppet för uthyrning lördagar under juni-augusti (ffa. med tanke på ev dop).